18
dec

18 december: Webinar - Hvad er den gode forretningsidé?

Hvad er den gode forretningsidé?

På dette webinar bliver du trænet i, hvordan du skaber den gode forretningsidé, som giver dig det optimale udgangspunkt for at springe ud som iværksætter. Du bliver ligeledes introduceret til en metode samt værktøjer, der hjælper dig med at strukturere processen fra idé til realisering så effektivt som muligt. Webinaret afholdes af erfarne iværksættere, som undervejs svarer på de spørgsmål du måtte have.

Webinaret er for dig, der vil udvikle din forretningsidé, hvad enten du allerede har taget springet ud som iværksætter, eller står foran at skulle gøre det - det afgørende er, at du er seriøs og klar til at arbejde på sagen.

Vi gennemgår alle trin i udviklingen af forretningsidéen, samt hvordan du bedst muligt strukturerer dit arbejde og de forskellige aspekter af din idé, såsom hvem dine mulige kunder er, og hvilket problem du løser for dem.
Webinaret tager udgangspunkt i Lean Business Platform, et digitalt styringsværktøj, der hjælper dig med at strukturere alle dele af din forretning, fra idé til budgetstyring. Du vil efterfølgende have fri adgang til værktøjerne.

Hvornår?
Deltag på ét af to webinarer. Det sidste webinar afholdes:

D. 18. december 2017, kl. 19.00-19.45
Tilmeldingsfrist: for webinaret d. 18. december 2017:  torsdag d. 14. december 2017

NB. No show fee på 200,-kr + moms ved udeblivelse af webinar. 

HUSK!

HUSK!
Tag din iværksætterdrøm til det næste niveau.
I forlængelse af webinaret får du mulighed for at ansøge om plads på Startup Generator holdet, som er et iværksætterforløb, hvor du gennem 3 sessioner bliver trænet i effektivt, at bringe din forretningsidé til realisering.

På hver session vil du møde garvede aarhusianske iværksættere som giver inspirerende oplæg om deres personlige erfaringer fra den bøvlede opstartsfase.

 

Tilmeld

Dato og tid

Start: 18. december 2017 19:00
Slut: 18. december 2017 19:45

Tilmeldingsfrist: 14. december 2017 12:00

Sted

Online
- -