24
aug

Kick-off: Bliv bedst på nettet, modul 1

I samarbejde med Succes Online inviterer STARTVÆKST Aarhus til en dag med fokus på din online tilstedeværelse, så du får de bedste forudsætninger for at blive blandt de bedste på nettet. Du arbejder med din egen personlige tjekliste, der har til formål at kortlægge dit udgangspunkt. På kick-off arbejder du med:

  • Hæk 1: Hjemmesidens teknik
  • Hæk 2: Hjemmesidens indhold
  • Hæk 3: Sporing og data
  • Hæk 4: Synlighed på nettet
  • Hæk 5: Optimering og fastholdelse

Til hver hæk er der nogle spørgsmål, som du besvarer på din personlige tjekliste. Hvert spørgsmål hjælper dig til at identificere din forretnings næste digitale indsats.

Efter Kick-off omsætter du din tjekliste til en handlingsplan på Værkstedet.

Forud for Værkstedet stilles der særlig udviklede læringsmaterialer, værktøjer og videotræning til rådighed. De emner, som bliver gennemgået på Kick-off, bliver nøje beskrevet og linket til i et gratis opslagsværk, som bliver sendt til dig efter din deltagelse på Kick-off.

Tilmeld dig også vores workshop i online tilstedeværelse, hvor du arbejder på værkstedet i samspil med digitale eksperter og de øvrige deltagere frem mod at definere konkrete indsatsområder. Du tager udgangspunkt i de fem hække fra kick-off og din egen tjekliste. På værkstedet arbejder du med praktiske dos and dont's, som er afgørende for din succes på nettet.

Medbring gerne PC. Bemærk at det er UDEN forplejning.

Læs mere og tilmeld dig her

Tilmeld

Dato og tid

Start: 24. august 2017 09:00
Slut: 24. august 2017 13:00

Tilmeldingsfrist: 24. august 2017 09:00

Sted

INCUBA (Kælderen), Åbogade 15
8200 Aarhus N