27
sep
8
nov

Vækstgruppe: Business to Match

Business to Match er et netværksforløb for virksomheder med et CVR-nummer under tre år. Formålet er at unge virksomheder får styrket deres forretningsgrundlag ved at arbejde strategisk med netværk. Deltagerne vil blive udfordret, inspireret samt få mulighed for at netværke og evt. lave forretning i etablerede erhvervsnetværk.

Efter de fire netværksmøder kan deltagerne gratis koble sig på et af de allerede eksisterende erhvervsnetværk eller iværksættermiljøer. Netværkene repræsenterer over 1000 etablerede virksomheder i Aarhus og omegn.

Vækstgruppe-formålet faciliteres af Jacob Høj Jørgensen, Delendorff Advisory.

Program

Onsdag d. 27 september 2017:

Vi sætter fokus på at skabe en forståelse af, hvad netværk er og kan, og ikke mindst hvordan man griber det an, hvis man gerne vil have værdi for den tid, man investerer i netværk?

  • Inspirationsoplæg ved chefredaktør Jan Skouby: Hvordan bruger Aarhus Stiftstidende netværk (Business View)?

Onsdag d. 4. oktober 2017:

Vi sætter fokus på iværksættermiljøerne. Hvordan arbejder man strategisk med iværksættermiljøerne? Og hvad kan du og din virksomhed få ud af at blive knyttet tættere sammen med dem?

  • Navitas, Incuba, Venture Village, Culture Workspace og Kristinelund

Onsdag d. 25. oktober 2017:

Vi sætter fokus på andre typer af netværk, og hvordan man kan bruge sit eget og andres netværk, når man går i gang med at starte og udvikle sin virksomhed.

  • Inspirationsoplæg ved direktør Morten Larsen, Hungry.dk og tidligere direktør ved Adidas Danmark Jeppe Kvas Kvorning, Peakout ApS

Onsdag d. 8. november 2017:

Vi sætter fokus på de mere etablerede netværk og hvordan de arbejder med at skabe værdi for deres medlemmer - og ligeledes hvordan deres medlemmer skaber værdi for dem.

  • AGF Fodbold, IT Forum, Rotary, Bestyrelseskvinder og Erhvervsforum Aarhus

 

Der vil efter hvert modul være opgaver til deltagerne, som skal sikre deres virksomheder en større succes, når de har valgt et erhvervs-netværk at deltage i. 

Hent produktblad her 

 

Tilmeld

Dato og tid

Start: 27. september 2017 07:30
Slut: 8. november 2017 10:30

Tilmeldingsfrist: 22. september 2017 09:00

Sted

Aarhus Teater v/ Allan Ågaard, Teatergaden
8000 Aarhus C

Der er lukket for tilmeldinger/afmeldinger for dette event.