Startmøde for iværksættere

Startmødet er for dig, der har planer om at starte egen virksomhed i Aarhus. Her får du en spændende introduktion til det at starte som iværksætter.

Mødet er helt uforpligtende og kan hjælpe dig til selv at kunne vurdere, om du er klar til at starte virksomhed.

Startmøderne er struktureret på følgende måde:

Hvordan planlægger man en virksomhed?

Dit hoved er sikkert fyldt op med mange forskellige problemer, der skal findes en løsning på. Hvor starter man, og hvor slutter man? Og hvornår er det tid til at blive CVR registreret? Vi gennemgår de vigtigste punkter og giver bud på en prioriteret rækkefølge at løse dem.

Regnskab, SKAT og moms

Når man starter en virksomhed, skal man lave regnskab og udføre forskelligt administrativt arbejde. Vi giver dig overblikket over hvad det indebærer – og det er ikke så slemt som det lyder.

De næste skridt

Hvad skal du gøre for at komme videre. Der er meget hjælp at få på hjemmesider, ved arrangementer og ved personlig vejledning. Du får overblik over al den hjælp, der faktisk findes til den danske iværksætter.

Mød iværksætteren

På mødet deltager også en nystartet virksomhed, som giver inspiration, tips og tricks til din opstart.

Endvidere vil der være omtrent 50 andre iværksættere, der er i samme situation som dig. Det kan være meget givende at høre om deres udfordringer og ideer, og det er en oplagt mulighed for at udvide dit netværk, møde kommende samarbejdspartnere og kunder.