Netværk for virksomheder i Aarhus

Vi har her samlet links til forskellige erhvervsklubber og netværk i Aarhus. Al erfaring og forskning viser, at deltagelse i et netværk er med til udvikle både personer og virksomheder.

Har vi glemt nogle vigtige netværk så kontakt os.

 

Aarsome

Aarsome er et fælleskab for iværksættere. 

Læs mere om Aarsome

Erhverv Aarhus

Bliv medlem af foreningen Erhverv Aarhus. Foreningen varetager og fremmer grundlaget for at drive virksomhed i Aarhus og omegn.
Om medlemsskab hos Erhverv Aarhus

JCI Aarhus

JCI Aarhus er et netværk for de 18-40 årige. JCI arbejder med personlig udvikling/lederudvikling, internationalt samarbejde, og fremme af forretningsmuligheder.
Læs mere om JCI Aarhus

Negoti-Connect 

Negoti Connect er et nyt stærkt forretningsnetværk. Negoti kommer af det latinske negotiis, som betyder forretning, og det er netop hovedformålet med netværket. Konceptet bag Negoti Connect er blevet til på baggrund af mange års erfaring med netværk.

Netværket holder netværksmøder hver anden fredag morgen fra 7.00 – 9.00 i ulige uger på Radisson Blu. Se de nuværende medlemmer her

Læs mere om Negoti-Connect

BMO

BMO - et lokalt netværk for kvinder med egen virksomhed, bosiddende i området syd for Aarhus - til Odder
Læs mere om BMO-netværket

Vensi

Erhvervsnetværket VENSI har fokus på at skabe, vedligeholde og udbygge stærke relationer, langtidsholdbare ambassadører, ny og nyttig viden samt personlig og forretningsmæssig udvikling. VENSI står for Vækstvirksomheder, Etablerede virksomheder, Nystartede virksomheder, Studerende og Internationale virksomheder - og er et professionelt erhvervsnetværk, der er sætter forskelligheden højt.
Læs mere om Vensi-netværket

Aarhus Elites netværksgrupper

Aarhus Elites netværksgrupper har det klare formål at skabe samhandel. Adgangen til netværksgrupperne er forbeholdt sponsorer hos Aarhus Elite A/S.
Læs mere om Aarhus Elite

JA Alumni Denmark 

JA Alumni Denmark er et iværksætternetværk med muligheder, hvor der er plads til skæve tanker og høje ambitioner. Netværket beståer af en flok ildsjæle af unge iværksættere. JA Alumni Denmark tilbyder events med erhvervsrelaterede emner som lederskab, innovation og networking m.m. samt et Advisory Board man altid kan henvende sig til og få hjælp fra.
Læs mere om Ja Alumni Denmark 

Morgendagens Heltinder

Morgendagens Heltinder er et netværk af innovative kvinder, der repræsenterer mere end 100 forskellige professioner. De fleste heltinder er selvstændige.
Læs mere om Morgendagens Heltinder

IT-Forum Midtjylland

IT-Forum Midtjylland er et vidensnetværk af ca. 200 IT-interesserede medlemsvirksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder i Midtjylland. Formålet er bl.a. at styrke viden om og anvendelse af informationsteknologi.
Læs mere om IT-Forum

Business Club Aarhus

Business Club Aarhus er et dynamisk erhvervsnetværk med ca. 170 medlemsvirksomheder. Virksomhederne er typisk repræsenteret på lederniveau og består af et bredt udsnit af virksomheder og organisationer med tilknytning til det private erhvervsliv og kulturen i Østjylland.
Læs mere om Business Club Aarhus

Relationsfabrikken 

Hos Relationsfabrikken skabes et forretningsorienteret netværk. Et netværk hvor fokus bliver lagt på at skabe nye forretningsforbindelser og flere kunder til medlemmernes virksomheder. Relationsfabrikken er et netværk lavet i samarbejde med SK Aarhus - for virksomheder med interesse i erhvervslivet i hele Østjylland.
Læs mere om Relationsfabrikken

MG50-netværket

MG50 består af ca. 50 virksomheder inden for IT, media, kommunikation, rådgivning og videnservice samt studielabs. Medlemsvirksomhederne bor i Aarhus og omegn

BNI hjælper dig til at skabe mere salg

Kort fortalt er BNI (Business Network International) et relationsnetværk, hvor eneste fokus er at hjælpe hinanden til mere forretning. Som medlem i BNI deltager man i en gruppe på op til 40 forretningsfolk fra forskellige brancher, som mødes hver uge for at opbygge relationer og udvide netværk.
Læs mere om BNI

Global Network

Via GLOBAL-Networks erhvervsnetværk skaber du nye forretningsforbindelser som lærer dig og din virksomhed at kende. Herved bliver det muligt, for de andre i netværket at anbefale din virksomhed til dem, de kender.
Læs mere om Global Networks Aarhus

In Spe - en forening for studerende på AAA

In Spe er en forening af studerende ved Arkitektskolen Aarhus, der beskæftiger sig med Innovation, Iværksætteri og Netværk.
Læs mere om iværksæteri på Arkitektskolen Aarhus

Amino Iværksætterdebat

Et virtuelt netværk/forum inden for iværksætteri, der er aktivt. Deltag i online debatten på Martin Thorborg, stifter af Jubii´s debatforum. Han siger selv: "Iværksætterdebatten, mødestedet for iværksættere og selvstændige der vil sparke r.."
Kilk ind og deltag i debatten

ErhvervsSparring

Som medlem af ErhvervsSparring tilbydes du kompetent sparring fra erfarne erhvervsfolk og andre iværksættere.
Læs mere om Erhvervssparring

Women in Business

WiB – Women In Business – er et netværk for kvinder med passion for vækst. Erhvervsnetværket bygger på relationer og vidensdeling og giver dig mulighed for at få input og sparring samt givende kontakter over hele landet.
Find kontaktoplysninger til WiB's lokalgruppe i Aarhus

Netsøg

Netsøg.dk’s netværkskoncept er opbygget i en velafprøvet skabelon, der sikrer at deltagerne får kontant udbytte med fra hvert eneste møde.
Læs mere om Netsøg

Team Live Long

En erhvervsklub hvor cykling er omdrejningspunktet for netværk. Der lægges vægt på at sammensætte varierede programmer og cykelaktiviteter. Udover det planlægges der også eksterne arrangementer for erhvervsklubben.
Læs mere om Team Live Long

Hello Business Network

Hello Business Network er et salgsnetværk for ejerledere og salgspersoner, der har til formål at skabe forretning gennem relationer.

Netværk Aarhus på Facebook

Netværk Aarhus er en netværksgruppe for selvstændige (M/K), der primært mødes om følgende emner:...
• Markedsføring • Online medier • Sociale medier

Læs mere om netværksgruppen på facebook 

Iværksætternetværk med Aarhus Håndbold

Iværksætternetværk for Aarhus og omegn, som kombinerer netværk og forretningsudvikling.

Læs mere om iværksætternetværk med Aarhus Håndbold

Konsulent Netværket Østjylland

Netværket mødes cirka hver 6 uge og består af konsulenter fra blandede brancher. Møderne finder sted på forskellige lokationer i Favrskov / Randers / Aarhus området.

Læs mere om konsulent netværk Østjylland