Er du iværksætter?

Hvis du ønsker at starte egen virksomhed i Aarhus Kommune, er der flere muligheder for hjælp. 

Din vej til iværksætteri på ét minut

Startmøde for iværksættere

Du sidder sikkert med spørgsmål, som du gerne vil have svar på. Vi ved hvor vigtigt det er, at komme godt for start. Derfor har vi lavet et gratis startmøde for iværksættere, som har til formål at give dig en introduktion til livet som iværksætter. Startmødet kan også hjælpe dig til at vurdere, hvor langt du er i din beslutningsprocess om at starte virksomhed. 

Du kan læse mere om startmøde for iværksættere her. 
Hvis du er klar til at tilmelde dig et startmøde, kan du gøre det her.

Personlig vejledning

Når du har gjort dig nogle indledende overvejelser om din forretningsidé, dine kunder, konkurrenter mm., kan du kontakte én af vores konsulenter, som du kan sparre med. På den måde kan du få personlig vejledning, som måske kan hjælpe dig videre med evt. udfordringer ift. din idé.

Når du booker en personlig vejledning, anbefaler vi, at du har arbejdet på din forretningsidé. Det kan du gøre ved at downloade én af vores skabeloner og udfylde den. Dermed er du klædt godt på til din personlig vejledning og vores konsulenter har bedre vilkår for sparring. 

Du kan finde skabeloner til forretningsplan her.

Læs mere om personlig vejledning her.  

Specialistrådgivning

Hvis du sidder med specifikke spørgsmål til fagpersoner, så kan du deltage på vores specialistrådgivning. Det er gratis og giver dig mulighed for at få svar på dine spørsgmål. 

Vi har samlet en række specialistrådgivere, for at give dig de bedst mulige odds til at afklare dine virksomhedsmæssige udfordringer. Du kan blandt andet møde revisorer, advokater, A-kasse, markedsføringskonsulenter, forsikringsrådgivere, STARTVÆKST Aarhus konsulenter, repræsentanter fra et patentbureau og jobcenter. 

Find næste specialistrådgivning her 

Nyttige links

Hjælp til iværksættere og virksomheder
Vi har samlet en række nyttige links, som kan hjælpe iværksættere og virksomheder godt på vej. 

Du kan finde nyttige links her 

Netværk
Forskning viser, at deltagelse i et netværk er med til at udvikle både personer og virksomheder. Vi har derfor samlet en række netværk her i Aarhus, som du kan undersøge. 

Find netværk her

Lokaler i Aarhus
Hvis du mangler et kontor eller ønsker at undersøge mulighederne for at blive en del af et kontorfællesskab, kan du finde dem herunder.

Find kontorfællesskaberne her

Socialt iværksætteri

Socialøkonomiske virksomheder bidrager til at skabe social værdi og baner vej for nye løsninger i samfundet. 
Aarhus Kommune har særligt fokus på at fremme socialøkonomiske iværksættere og virksomheder. Hos os tilbyder vi kvalificeret vejledning til socialøkonomiske iværksættere og virksomheder. 

Du kan læse mere om socialt iværksætteri her