Netværk i Aarhus

Netværk

Al erfaring og forskning viser, at deltagelse i et netværk er med til at udvikle både personer og virksomheder. Vi har derfor samlet en række erhvervsklubber og netværk i Aarhus. Måske er der et netværk, du godt kunne tænke dig, at blive en del af. 

Hvis du tænker, at vi har glemt nogle vigtige netværk, så kontakt os her. 

Nedenfor kan du se vores bud på gode og spændende netværk:

Aarsome

Aarsome er et fælleskab for iværksættere. 
Læs mere om Aarsome

Erhverv Aarhus

Erhverv Aarhus varetager og fremmer grundlaget for at drive virksomhed i Aarhus og omegn
Find mere information om medlemskab her 

JCI Aarhus

JCI Aarhus arbejder med personlig udvikling/lederudvikling, internationalt samarbejder, og fremme af forretningsmuligheder.
Læs mere om JCI Aarhus

Negoti-Connect 

Negoti-Connect er et stærkt forretningsnetværk. Netværket holder netværksmøder hver anden fredag morgen fra 7.00-9.00 i ulige uger på Radisson Blu. Du kan på hjemmesiden se nuværende medlemmer. 
Læs mere om Negoti-Connect

BMO

BMO - et lokalt netværk for kvinder med egen virksomhed, bosiddende i området syd for Aarhus - til Odder
Læs mere om BMO-netværket

Officelab

Officelab skaber rammerne for videndeling og aktiviteter i et tillidsfuldt erhvervsnetværk, der skaber gensidig vækst for virksomheder. Vi kobler iværksætteren, den studerende, vækstvirksomheden og den etablerede virksomhed.
Læs mere om Officelab-netværket

Aarhus Elites netværksgrupper

Aarhus Elites netværksgrupper har det klare formål at skabe samhandel. Adgangen til netværksgrupperne er forbeholdt sponsorer hos Aarhus Elite A/S. Læs mere om Aarhus Elite

JA Alumni Denmark 

JA Alumni Denmark er et iværksætternetværk med muligheder, hvor der er plads til skæve tanker og høje ambitioner. Netværket beståer af en flok ildsjæle af unge iværksættere. 
Læs mere om Ja Alumni Denmark 

 

Morgendagens Heltinder

Morgendagens Heltinder er et netværk af innovative kvinder, der repræsenterer mere end 100 forskellige professioner. De fleste er selvstændige.
Læs mere om Morgendagens Heltinder

 

IT-Forum Midtjylland

IT-Forum Midtjylland er et vidensnetværk af ca. 200 IT-interesserede medlemsvirksomheder, uddannelsesinstitutioner og offentlige myndigheder i Midtjylland. Formålet er bl.a. at styrke viden om og anvendelse af informationsteknologi.
Læs mere om IT-Forum

 

Business Club Aarhus

Business Club Aarhus er et dynamisk erhvervsnetværk med ca. 170 medlemsvirksomheder. Virksomhederne er typisk repræsenteret på lederniveau. 
Læs mere om Business Club Aarhus

 

Relationsfabrikken 

Hos Relationsfabrikken skabes et forretningsorienteret netværk. Et netværk hvor fokus bliver lagt på at skabe nye forretningsforbindelser og flere kunder til medlemmernes virksomheder.
Læs mere om Relationsfabrikken

 

BNI 

Kort fortalt er BNI (Business Network International) et relationsnetværk, hvor eneste fokus er at hjælpe hinanden til mere forretning. Som medlem i BNI deltager man i en gruppe på op til 40 forretningsfolk fra forskellige brancher, som mødes hver uge for at opbygge relationer og udvide netværk.
Læs mere om BNI

Global Network

Via GLOBAL-Networks erhvervsnetværk skaber du nye forretningsforbindelser som lærer dig og din virksomhed at kende. 
Læs mere om Global Networks Aarhus

In Spe - en forening for studerende på AAA

In Spe er en forening af studerende ved Arkitektskolen Aarhus, der beskæftiger sig med Innovation, Iværksætteri og Netværk.
Læs mere om iværksæteri på Arkitektskolen Aarhus

 

Amino Iværksætterdebat

Et virtuelt netværk/forum inden for iværksætteri, der er aktivt. 
Kilk ind og deltag i debatten

 

ErhvervsSparring

Som medlem af ErhvervsSparring tilbydes du kompetent sparring fra erfarne erhvervsfolk og andre iværksættere.
Læs mere om Erhvervssparring

 

Erhvervsforum Aarhus

Erhvervsforum Aarhus er et forum for lokale erhvervsaktive, som nytænker, inspirerer og udvikler erhvervsmiljøet i Aarhus Kommune gennem fælles indsigt og fælles påvirkning.
Læs mere om Erhvervsforum Aarhus her

Women in Business

WiB – Women In Business – er et netværk for kvinder med passion for vækst. Erhvervsnetværket bygger på relationer og vidensdeling og giver dig mulighed for at få input og sparring samt givende kontakter over hele landet.
Find kontaktoplysninger til WiB's lokalgruppe i Aarhus

Netsøg

Netsøg.dk’s netværkskoncept er opbygget i en velafprøvet skabelon, der sikrer at deltagerne får kontant udbytte med fra hvert eneste møde.
Læs mere om Netsøg

Team Live Long

En erhvervsklub hvor cykling er omdrejningspunktet for netværk. Der lægges vægt på at sammensætte varierede programmer og cykelaktiviteter. 
Læs mere om Team Live Long

Netværk Aarhus på Facebook

Netværk Aarhus er en netværksgruppe for selvstændige (M/K), der primært mødes om emner som Markedsføring, Online medier og Sociale medier. 
Læs mere om netværksgruppen på facebook 

Iværksætternetværk med Aarhus Håndbold

Iværksætternetværk for Aarhus og omegn, som kombinerer netværk og forretningsudvikling.
Læs mere om iværksætternetværk med Aarhus Håndbold

Konsulent Netværket Østjylland

Netværket mødes cirka hver 6 uge og består af konsulenter fra blandede brancher. Møderne finder sted på forskellige lokationer i Favrskov / Randers / Aarhus området.
Læs mere om konsulent netværk Østjylland